NL EN

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen SIG Air Handling Nederland leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveau's binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

Guesthouse Hotel

Kaatsheuvel | Door: Inatherm

3x LBK met WTW

Project

Dankzij Inatherm zijn de gasten van het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel verzekert van een 5-sterren binnenklimaat. De drie geleverde luchtbehandelingskasten met warmeterugwinning zorgen voor een optimaal comfort.

Ontdek Guesthouse Hotel

Project

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangspunt bij de renovatie van het pand van Booking.com aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Ontdek Booking.com

Booking.com

Amsterdam | Door: Inatherm

Inductie-units op maat

Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Waalwijk | Door: Inatherm

Frisse Scholen-concept

Project

Projectmatige uitwerking conform het concept "Frisse Scholen" resulteert in een duurzame en klimaatvriendelijke installatie met het Luka C keurmerk.

Ontdek Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo