Binnenklimaattechiek... een uitdagend en innovatief vakgebied!

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van de HC Groep staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen de werkmaatschappijen van de HC Groep interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken bij de HC Groep, betekent werken voor de grootste speler in Nederland op het gebied van binnenklimaattechniek: ga jij die uitdaging aan?

Technisch Commercieel Adviseur (binnen)

22 januari 2020 - HC RT | Purmerend

Technisch Commercieel Adviseur met een passie voor sales én regeltechniek

Ter uitbreiding van onze verkoopafdeling zoeken wij op korte termijn een technische, zelfstandige collega op de binnendienst.

Je bent gedreven, commercieel en hebt veel affiniteit met techniek. Je houdt de ontwikkelingen van de markt in de gaten en kijkt waar de nieuwe projecten komen. Vervolgens schroom je niet om de telefoon te pakken en de Accountmanager erop af te sturen. Samen vormen jullie een ijzersterk acquisitieteam. Je bent een echte jager en verkoopt meet- en regeltechniek met het grootste gemak.

Naast commercieel gedreven, ben je ook adviseur op afstand. Klanten kunnen voor eenvoudige én complexe cases bij jou terecht. Daarbij is affiniteit met de techniek erg belangrijk. Andere primaire taken zijn het uitwerken van aanbiedingen en het opvolgen/uitwerken van orders. Dit doe je in samenwerking met het salesteam en de afdeling calculatie.

Bedrijfsprofiel
HC RT is dé regeltechnische specialist binnen de HC Groep. Een unieke groep bedrijven die onder een gezamenlijke noemer marktleider zijn op het gebied van binnenklimaattechniek. Het merendeel van de omzet wordt gerealiseerd in Nederland, de grootste exportmarkt is het Midden-Oosten. Als onafhankelijke systeem integrator is HC RT gespecialiseerd in het integreren van alle installatiecomponenten tot één communicerend systeem. Het bedrijf beschikt over langdurige kennis en ervaring op het gebied van zowel meet- en regeltechniek, Smart Building technologie, projectmanagement alsmede service en beheer. Samenwerkingsverbanden met innovatieve marktpartijen en andere HC Groep bedrijven zorgen voor projectspecifieke oplossingen op maat.

Wat vragen wij?

De corebusiness van HC RT is meet- & regeltechniek in gebouwbeheerssystemen. Omdat dit een technisch product is, vragen wij een commercieel persoon met technische affiniteit. Je bent in staat afnemers te voorzien van technisch advies en beschikt daarom over een mbo+/hbo werk- en denkniveau. Ben je technisch opgeleid, maar heb je geen ervaring met verkoop? Geen probleem. Als jij de techneut bent met een gevoel voor commercie, helpt dit bedrijf jou om de verkooptools aan te leren.

Een achtergrond in gebouwbeheerssystemen, HVAC of installatietechniek is een vereiste.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie waarin de kandidaat eindverantwoordelijk is voor de gedelegeerde taken. Planning, beslissingen, prioriteitstelling en uitvoering van de taken vindt plaats in overleg met de Manager Operations. HC RT kent een flexibele en dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatieven. Verder een marktconform salaris aangevuld met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Ben jij die gedreven, klantgerichte en betrokken collega waar wij naar op zoek zijn met een passie voor commercie? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie voorzien van C.V. naar: hr@hcgroep.com ter attentie van de afdeling HR. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld noch beloond. 

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen