NL EN

Werken bij SIG Air Handling Nederland

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van SIG Air Handling Nederland staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen SIG Air Handling Nederland interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken voor SIG Air Handling Nederland betekent werken voor de grootste speler in Nederland binnen het vakgebied van klimaattechniek:
durf jij de uitdaging aan?

Projectleider Meet- en Regeltechniek

07 februari 2019 - HC RT | Purmerend

HC RT | Master Systems Integrators

HC RT  is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van regelsystemen ten behoeve van een optimaal binnenklimaat. Rechtstreeks naar de eindgebruiker of in samenwerking met adviseur en/of installateur. Het bedrijf beschikt over diverse eigen testfaciliteiten, waaronder een klimaatkamer waarin ontwerpen vooraf getest en beproefd kunnen worden. HC RT is onderdeel van SIG Air Handling Nederland, marktleider op het gebied van binnenklimaat-techniek. Binnen de verschillende bedrijven van SIG Air Handling Nederland is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij de brede propositie levert SIG Air Handling projectspecifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat.

Functie-inhoud

Voor ons team van professionals zijn we op zoek naar een projectleider meet- en regeltechniek, die beschikt over aantoonbare ervaring met de technische, organisatorische én financiële verantwoording van HVAC projecten. De installaties waarmee je te maken krijgt zijn veelal door de eigen organisatie ontworpen, ge-engineerd en geïnstalleerd en bevatten systemen en producten van een tweetal gerenommeerde fabrikanten (Schneider Electric en Delta Controls). Het doel van deze installaties is het faciliteren van de juiste technische omstandigheden waarmee een leef-, woon- en werkomgeving wordt gecreëerd waarbinnen het welzijn van de gebruikers centraal wordt gesteld.

Je bent als aanspreekpunt en eindverantwoordelijke betrokken bij verschillende projecten, vanaf de opstartfase tot aan de feitelijke oplevering. Hierbij waarborg je de kwaliteit en de kwantiteit van zowel de engineering, de werkvoorbereiding als de uitvoering. Via diverse overlegstructuren, zowel met collega’s als met opdrachtgevers, zorg je ervoor dat alle disciplines binnen een project optimaal op elkaar worden afgestemd. Andere taken zijn onder meer het aansturen van projectteams, het zorgdragen voor budgetverantwoording inclusief financiële rapportages alsmede het beoordelen en goedkeuren van meer- en minderwerken. Jouw werkgebied betreft heel Nederland, met de grote Randstad als focuspunt.

Wat vragen wij?

Om deze uitdagende functie goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau met een technische basisopleiding (bv. W, E, AOT of Energietechniek), aangevuld met specifieke opleidingen/cursussen op het gebied van meet- & regeltechniek;
 • Ruime ervaring als projectleider binnen bijvoorbeeld de installatiebranche;
 • Ervaring met het beheersen van projecten met een omvang tot ca. € 1M;
 • Aantoonbare kennis op IP raakvlakken zoals BACnet IP, IOT en dataprotocollen;
 • In het bezit van een proactieve, commerciële, team- en klantgerichte houding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

 

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied;
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en representatieve auto waarin ook privé mag worden gereden;
 • 25 vrije dagen, 4 roostervrije dagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;
 • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject;
 • Een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team.;
 • Een informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van diverse personeelsactiviteiten.


Ga jij graag de uitdaging aan als Projectleider bij HC RT? Stuur dan jouw motivatie met CV naar: HC RT, Cantekoogweg 10-12, 1442 LG te Purmerend t.a.v. de heer R. van Katwijk, Manager Operations (per mail: r.van.katwijk@sigairhandling.nl). Neem bij vragen over deze vacature contact op met Richard Hollenberg - Manager Projecten, bereikbaar via nummer 06 - 54318924.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, noch beloond.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen