NL EN

Werken bij SIG Air Handling Nederland

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van SIG Air Handling Nederland staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen SIG Air Handling Nederland interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken voor SIG Air Handling Nederland betekent werken voor de grootste speler in Nederland binnen het vakgebied van klimaattechniek:
durf jij de uitdaging aan?

Calculator Meet- en Regeltechniek

13 maart 2019 - HC RT | Purmerend

HC RT | Master Systems Integrators

HC RT  is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van regelsystemen ten behoeve van een optimaal binnenklimaat. Rechtstreeks naar de eindgebruiker of in samenwerking met adviseur en/of installateur. Het bedrijf beschikt over diverse eigen testfaciliteiten, waaronder een klimaatkamer waarin ontwerpen vooraf getest en beproefd kunnen worden. HC RT is onderdeel van SIG Air Handling Nederland, marktleider op het gebied van binnenklimaat-techniek. Binnen de verschillende bedrijven van SIG Air Handling Nederland is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij de brede propositie levert SIG Air Handling projectspecifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat. 

Calculator Meet- & Regeltechniek

Wil je aan de slag binnen het speelveld van regeltechniek en Smart Building Technology? Zoek je een werkgever die je de ruimte biedt om mee te groeien in deze veranderende markt en die persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Zoek dan niet verder, want bij HC RT is ruimte ontstaan voor een zelfstandige Calculator die graag aan de slag gaat met complexe HVAC projecten. Voor ons team van professionals zijn we op zoek naar een gedreven collega die zijn sporen heeft verdiend als calculator. Dankzij jouw kennis en ervaring draai je jouw hand niet om voor grootschalige projecten. Binnen deze functie ben je bezig met het opstellen van begrotingen, het bepalen van kostprijzen en het maken van prijsberekeningen op basis van (deel)bestekken, tekeningen en engineering-activiteiten.

Wat vragen wij?

HC RT zoekt een calculator die ervaring heeft opgedaan met regeltechnische en/of HVAC projecten. Om deze zelfstandige functie goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over de volgende kwalificaties en eigenschappen:  

 • Afgeronde MBO-opleiding (niveau 4), bijvoorbeeld richting Elektrotechniek;
 • Kennis opgedaan binnen het regeltechnische en/of HVAC vakgebied is een pre;
 • Ervaring met het maken van complexe calculaties (bij voorkeur met betrekking tot meet- en regeltechnische installaties voor gebouwen);
 • Kennis en ervaring met het lezen van (deel)bestekken en goed inzicht in het lezen van berekeningen;
 • In het bezit van goede communicatieve en contactuele vaardigheden;? Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

  Wij roepen HTS-schoolverlaters met relevante (stage)ervaring ook op om te reageren op deze functie!
   

Wat bieden wij?

 

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied;
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling;
 • Bij een werkweek van 40 uur de beschikking over 25 vrije dagen, 4 roostervrije dagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;
 • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject;
 • Een collegiale, informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van diverse personeelsactiviteiten.


Spreekt deze veelzijdige functie jou aan en wil je graag deel uitmaken van ons team van enthousiaste collega’s? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie voorzien van CV naar: hr@sigairhandling.nl ter attentie van de afdeling HR.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, noch beloond.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen