NL EN

Werken bij SIG Air Handling Nederland

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van SIG Air Handling Nederland staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen SIG Air Handling Nederland interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken voor SIG Air Handling Nederland betekent werken voor de grootste speler in Nederland binnen het vakgebied van klimaattechniek:
durf jij de uitdaging aan?

Inbedrijfsteller meet- en regeltechniek

22 mei 2019 - HC RT | Purmerend

HC RT | Master Systems Integrators

HC RT  is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van regelsystemen ten behoeve van een optimaal binnenklimaat. Rechtstreeks naar de eindgebruiker of in samenwerking met adviseur en/of installateur. Het bedrijf beschikt over diverse eigen testfaciliteiten, waaronder een klimaatkamer waarin ontwerpen vooraf getest en beproefd kunnen worden. HC RT is onderdeel van SIG Air Handling Nederland, marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek. Binnen de verschillende bedrijven van SIG Air Handling Nederland is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij de brede propositie levert SIG Air Handling projectspecifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat.

Inbedrijfsteller meet- & regeltechniek

Ben jij toe aan een volgende carrièrestap, waarbij je meer technische verdieping zoekt in zowel regeltechniek als Smart Building Technology? Zoek je daartoe een werkgever die jou de ruimte biedt om mee te groeien in deze veranderende markt en die aanzet tot zelfontwikkeling? Zoek dan niet verder, want bij HC RT is ruimte ontstaan voor een zelfstandige Inbedrijfsteller die zich prima thuis voelt binnen complexe HVAC omgevingen.

Voor ons team van professionals zijn we op zoek naar een Inbedrijfsteller die reeds beschikt over de nodige HVAC kennis. De installaties waarmee je te maken krijgt zijn veelal door de eigen organisatie ontworpen, ge-engineerd en geïnstalleerd en bevatten systemen en producten van een tweetal gerenommeerde fabrikanten (Schneider Electric en Delta Controls). Het doel van deze installaties is het faciliteren van de juiste technische omstandigheden waarmee een leef-, woon- en werkomgeving wordt gecreëerd waarbinnen het welzijn van de gebruikers centraal wordt gesteld. Jouw werkgebied betreft heel Nederland, met de grote Randstad als focuspunt (standplaats Purmerend).  

Wat zoeken wij?

Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inregelen, in bedrijf stellen, testen en opleveren van regeltechnische installaties binnen gebouwgebonden klimaatbeheerssystemen waaronder verwarming, koeling en luchtbehandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van technische rapportages van de inbedrijfstellingen en de eventuele restpunten. Ook het oplossen van regeltechnische storingen in bestaande installaties behoort tot deze functie. Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties en eigenschappen:
 

  • Een technische basisopleiding op minimaal MBO-niveau (bv. W-, E-, AOT- of Energietechniek –een specifieke M&R-opleiding is een pre).
  • Ervaring als servicetechnicus in de meet- & regeltechniek voor klimaatinstallaties of ervaring als servicemonteur in de HVAC-branche (waarbij heb je kennis hebt opgedaan van meet- & regeltechniek in gebouwen en de ambitie hebt deze kennis verder te ontwikkelen).
  • Je bent woonachtig in Midden-Nederland of de Randstad.
  • Je beschikt over zowel een geldig rijbewijs (B) als VCA diploma.

Wat bieden wij?

Naast een zeer afwisselende en zelfstandige functie binnen ons uitdagende vakgebied bieden wij jou: 
 

  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en representatieve auto waarin ook privé mag worden gereden.
  • 25 vrije dagen, 4 roostervrije dagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen.
  • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject.
  • Een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team.
  • Een informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van diverse personeelsactiviteiten.

Solliciteer

Ga jij graag de uitdaging aan als Inbedrijfsteller bij HC RT? Stuur dan jouw motivatie met CV naar: HC RT, Cantekoogweg 10-12, 1442 LG te Purmerend t.a.v. de heer R. van Katwijk,  Manager Operations (per mail: r.van.katwijk@sigairhandling.nl).  

Neem bij vragen over deze vacature contact op met Richard Hollenberg - Manager Projecten, bereikbaar via nummer 06 - 54318924.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld noch beloond.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen