NL EN

Werken bij SIG Air Handling Nederland

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van SIG Air Handling Nederland staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen SIG Air Handling Nederland interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken voor SIG Air Handling Nederland betekent werken voor de grootste speler in Nederland binnen het vakgebied van klimaattechniek:
durf jij de uitdaging aan?

(Aankomend) Controller M/V (32-40 uur)

18 september 2019 - SIG Air Handling Nederland | HQ Waalwijk

Ben jij een pragmatische financial? Beschik je over een oplossingsgerichte instelling en ga je graag gestructureerd en nauwkeurig te werk en wil je werken voor een innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu!

In de rol van (aankomend) Controller ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte administratie en het verzorgen van juiste, volledige en relevante rapportages. Het betreft een afwisselende en veelzijdige functie, waarbij vaak een beroep wordt gedaan op jouw vermogen om snel te kunnen schakelen en de juiste prioriteiten te bepalen. We zijn op zoek naar een collega die in staat is zijn of haar werkzaamheden verder te optimaliseren/automatiseren. Het uiteindelijke doel is dat je van input naar output controles gaat (dus datadriven). De werkzaamheden kort samengevat:

 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.
 • Je voert de grootboekadministratie.
 • Je coördineert de activiteiten van de debiteuren- en crediteurenadministratie.
 • Je draagt zorg voor de btw en LB aangiftes en monitort de ICT leveringen.
 • Je bent betrokken bij diverse projecten ter verbetering van het gebruik van het ERP pakket (jouw input is key voor verdere optimalisatie).
 • Actieve bijdrage leveren aan het opzetten van management rapportages met behulp van Power BI.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken we een collega die minimaal beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau (richting Accountancy of Bedrijfseconomie) en die klaar is voor een leerzame eerste stap in zijn of haar carrière. Je beschikt daarnaast over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • Zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding.
 • Accuraat, discreet en resultaatgericht werken zijn jou niet onbekend.
 • In het bezit van goede analytische vaardigheden.
 • Affiniteit met ERP systemen en Excel.

Ons aanbod

Over SIG Air Handling Nederland

SIG Air Handling Nederland is marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek. Binnen de verschillende bedrijven van SIG Air Handling Nederland is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij de brede propositie levert  SIG Air Handling Nederland projectspecifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat. Binnen het bedrijf zijn meer dan 250 collega’s werkzaam, verdeeld over vier verschillende locaties. Naast Finance beschikt het bedrijf ook over andere stafafdelingen waaronder HR, Marketing & Communicatie en IT. SIG Air Handling Nederland is onderdeel van het Engelse, beursgenoteerde bedrijf SIG plc. 

Wat bieden we jou?

Naast een informele werkomgeving met korte lijnen, bieden wij jou:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten.
 • Een collegiale werksfeer binnen een betrokken, maar professionele organisatie.


Denk jij  op jouw plaats te zijn bij SIG Air Handling Nederland en ga je graag deze uitdaging aan? Stuur dan jouw motivatie met CV naar: SIG Air Handling Nederland, Tielenstraat 19, 5145 RC te Waalwijk t.a.v. mevrouw M. Voetman, HR Manager (per mail: hr@sigairhandling.nl).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld noch beloond.

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen