Binnenklimaattechiek... een uitdagend en innovatief vakgebied!

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van de HC Groep staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen de werkmaatschappijen van de HC Groep interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken bij de HC Groep, betekent werken voor de grootste speler in Nederland op het gebied van binnenklimaattechniek: ga jij die uitdaging aan?

Technisch Commercieel Medewerker Export (binnen)

28 januari 2020 - Barcol-Air | Purmerend

Ben je net afgestudeerd of toe aan een volgende carrièrestap, waarbij de wereld letterlijk aan je voeten ligt, kom dan eens langs om te praten of bovenstaande functie iets voor jou is.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons export team kan versterken. Iemand die als spil in het web de vraag van onze buitenlandse klanten naar binnen kan transformeren en met hulp van de collega’s van de ondersteunende afdelingen, onze export klanten op de juiste manier kan bedienen en ontzorgen. Het gaat hierbij om het verwerken van selectie en offerte aanvragen, het bieden van technische informatie, het coördineren van export orders en ondersteuning bij allerhande (digitale) marketing activiteiten.

Bedrijfsprofiel

Barcol-Air is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige, luchttechnische producten en systemen ten behoeve van een optimaal binnenklimaat. In het buitenland gaat dit vaak via een lokale distributeur, maar projecten kunnen ook rechtstreeks met de eindgebruiker of in samenwerking met adviseur en/of installateur worden uitgevoerd. Vele projecten worden samen met de afdeling Regeltechniek uitgevoerd, om zodoende een stekkerklaar en kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren. Het bedrijf beschikt over diverse eigen testfaciliteiten, waaronder een klimaatkamer waarin ontwerpen vooraf getest en beproefd kunnen worden.

Barcol-Air is onderdeel van SIG Air Handling Nederland, marktleider op het gebied van binnenklimaat-techniek. Binnen de verschillende bedrijven van SIG Air Handling Nederland is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij de brede propositie levert SIG Air Handling project-specifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat.

Wij vragen

 • Een afgeronde MBO opleiding (minimaal niveau 4) of HBO opleiding: b.v.
  • een technische opleiding (Werktuigbouwkunde) met interesse voor commercie, of
  • een marketing/commerciële opleiding met interesse voor techniek
 • Kennis van algemene HVAC is een pré; zo niet, dan leer je dat bij ons
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal; Duits en/of Spaans is een pré

Wij bieden

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling
 • 25 vrije dagen, 4 roostervrije dagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen
 • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject
 • Eventuele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie (b.v. buitendienst functie)
 • Een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team
 • Een informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van diverse personeelsactiviteiten

Solliciteer

Ga jij graag deze uitdaging aan? Stuur dan jouw motivatie met CV naar:
hr@hcgroep.com ter attentie van de afdeling HR. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld noch beloond. 

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen