Binnenklimaattechiek... een uitdagend en innovatief vakgebied!

Bevlogen, enthousiaste collega's met oog voor techniek, duurzaamheid en comfort. Het team van de HC Groep staat voor kwaliteit, diversiteit en betrokkenheid. De diverse bedrijven - elk met hun eigen specialisme - bieden een flexibele en dynamische werkomgeving, waarbinnen ruimte is voor initiatief en groei. Regelmatig zijn er binnen de werkmaatschappijen van de HC Groep interessante functies beschikbaar. Onze landelijke dekking biedt kandidaten uit alle regio's de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team.

Werken bij de HC Groep, betekent werken voor de grootste speler in Nederland op het gebied van binnenklimaattechniek: ga jij die uitdaging aan?

(Aankomend) Project Engineer

09 maart 2020 - HC RT | Purmerend

(Aankomend) Project Engineeer die zich wil ontwikkelen in HVAC techniek

HC Rt zoekt ter versterking van het huidige team een (aankomend) Project Engineer die zich wil ontwikkelen op het gebied van HVAC techniek als meet- en regeltechniek. Tijdens jouw inwerkperiode en opleidingstraject leer je totale regeltechnische systemen voor HVAC installaties te ontwerpen. Het doel van deze installaties is het faciliteren van de juiste (technische) omstandheden waarmee een leef-, woon- en werkomgeving wordt gecreërd waarbinnen het welzijn van de gebruikers centraal wordt gesteld.

Over HC RT

HC RT is dé regeltechnische specialist binnen de HC Groep. Een unieke groep bedrijven die onder een gezamenlijke noemer marktleider zijn op het gebied van binnenklimaattechniek. Het merendeel van de omzet wordt gerealiseerd in Nederland, de grootste exportmarkt is het Midden-Oosten. Als onafhankelijke systeem integrator is HC RT gespecialiseerd in het integreren van alle installatiecomponenten tot één communicerend systeem. Het bedrijf beschikt over langdurige kennis en ervaring op het gebied van zowel meet- en regeltechniek, Smart Building technologie, projectmanagement alsmede service en beheer. Samenwerkingsverbanden met innovatieve marktpartijen en andere SIG bedrijven zorgen voor projectspecifieke oplossingen op maat.

Wat vragen wij?

Als Project Engineer maak je regelomschrijvingen, regeltechnische schema’s en applicatiesoftware, daarnaast ontwerp je grafische gebruikersinterfaces. Deze regeltechnische ontwerpen ga je in de praktijk, onder leiding van een Projectleider, integreren en daarnaats verleen je ook assistentie bij het in bedrijfstellen. Om deze uitdagende functie goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in één van de volgende gebieden: Engineering, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica
 • Specifieke opleidingen/cursussen op het gebied van meet- & regeltechniek en kennis van HVAC is een pre
 • Analytisch, resultaatgericht en vakgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

 

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied
 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling
 • Nadat je bent ingewerkt een representatieve auto waarin ook privé mag worden gereden
 • 25 vrije dagen, 4 roostervrije dagen en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen
 • Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject
 • Een collegiale werksfeer binnen een jong en professioneel team
 • Een informele werkomgeving met korte lijnen, waarin ook ruimte is voor ontspanning/teambuilding in de vorm van diverse personeelsactiviteiten


Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn?
Stuur dan je schriftelijke sollicitatie voorzien van C.V. naar: hr@sigairhandling.nl ter attentie van de afdeling HR. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld noch beloond. 

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen