NL EN

SIG Air Handling Nederland biedt de adviseur...

 

  • Gedegen kennis op het gebied van installatietechniek, regeltechniek en veiligheid
  • Ervaring met de integratie van bouwkundige, elektrotechnische en regeltechnische vraagstukken 
  • Een ontwerp waarbij veiligheid & comfort centraal staan, conform geldende normeringen, eisen en richtlijnen
  • Een breed assortiment met de mogelijkheid tot projectspecifieke afstemming & innovatie 

Meedenken in oplossingen

Comfort, veiligheid en kwaliteit als basis

De bedrijven binnen SIG Air Handling Nederland beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van installatietechniek, regeltechniek en (brand)veiligheid. Door in de adviesfase comfort, veiligheid en kwaliteit als randvoorwaarden te hanteren, resulteert dit in ontwerpen die bijdragen aan een uitstekend, energiezuinig en duurzaam binnenklimaat.

De veranderende bouwkolom doet op alle betrokken marktpartijen een beroep tot het tonen van een flexibele werkhouding met ruimte voor onderlinge afstemming en de mogelijkheid tot innoveren. De producten, diensten en werkwijzen binnen SIG Air Handling Nederland sluiten hierop naadloos aan. Onze kennis en ervaring met bijvoorbeeld zitting in bouwteams en DBFMO constructies zijn hierop een prima aanvulling.  

SIG Air Handling Nederland beschikt over een breed (kennis)netwerk, veelal met langdurige samenwerkingsverbanden. Niet alleen binnen de adviseursbranche, maar ook op het vlak van de opdrachtgever en de eindgebruiker. Duurzame relaties, waarin een beroep gedaan wordt op onze kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatie en transformatie - in zowel de utiliteitsbouw als de luxere woningbouw. Door mee te denken in (totaal)oplossingen en het aandragen van innovatieve ideeën is SIG Air Handling Nederland een volwaardige partner voor de adviseursbranche.

Nieuwsgierig naar de beschikbare mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op