NL EN

Verdiende finaleplek tijdens het RKC Waalwijk Businessclub voetbaltoernooi 2019

08 mei 2019 - Afgelopen zaterdag 4 mei vond het jaarlijkse RKC Waalwijk Businessclub Voetbaltoernooi plaats. Ook SIG Air Handling Nederland was weer van de partij!

Afgelopen zaterdag 4 mei vond het jaarlijkse RKC Waalwijk Businessclub Voetbaltoernooi plaats. Ook SIG Air Handling Nederland was weer van de partij.

Dit jaar deden er maar liefst 15 bedrijven uit regio Waalwijk mee aan het 7 tegen 7 toernooi en werden de wedstrijden wederom op het hoofdveld in het Mandemakers Stadion gespeeld. Na de eerdere successen in 2016 (kampioen) en 2017 (tweede plaats) werd er deze editie weer veel van SIG Air Handling verwacht. Het team van SIG bestond uit een mooie mix van sportieve collega’s afkomstig van de verschillende Nederlandse SIG bedrijven.

Nadat vrijwel alle poulewedstrijden door het team werden gewonnen, mocht SIG Air Handling uiteindelijk in de finale strijden om de titel, waarbij de tegenpartij helaas sterker bleek te zijn. Het toernooi werd onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje nog uitgebreid geanalyseerd en besproken; klik hier voor meer informatie over het toernooi.