NL EN

VERHUISBERICHT

31 januari 2017 - Begin februari hebben Inatherm en Interland Techniek het nieuwe bedrijfspand gelegen aan de Tielenstraat 17 te Waalwijk betrokken. De service-afdeling van HC PS zal hier tevens ondergebracht worden.

Al geruime tijd maken Inatherm en Interland Techniek onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Om de samenwerking tussen deze twee bedrijven nog meer te versterken, zijn we gestart met de nieuwbouw van een logistiek centrum in Waalwijk en de gezamenlijke huisvesting onder één dak van Inatherm en Interland Techniek.

Per 3 februari 2017 zijn deze bedrijven gevestigd op het volgende adres:

Tielenstraat 17 | 5145 RC Waalwijk
inatherm@sigairhandling.nl
interlandtechniek@sigairhandling.nl
Tel.: +31 416 317830
Fax: +31 416 342755

Beide bedrijven blijven als zelfstandige werkentiteiten bestaan binnen SIG Air Handling Nederland, elk met hun eigen specialisme: Ventilatie & Luchtbehandeling (Inatherm) en Klimaatbeheersing (Interland Techniek). De service-afdeling van HC PS zal hier tevens ondergebracht worden.

De verhuizing versterkt niet alleen de onderlinge samenwerking tussen beide divisies, het sluit ook aan op het MVO-beleid dat SIG Air Handling Nederland voert. Het nieuwe pand is gebouwd met duurzame materialen en beschikt over een energie-efficiënt klimaatbeheersingssysteem. De componenten binnen het systeem zijn afkomstig uit de eigen productlijnen.