NL EN

Introductie SIG Air Handling Nederland

Innovatief, betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, milieubewust en betrokken. Het zijn enkele kernwaarden die de bedrijven van SIG Air Handling Nederland haar klanten te bieden hebben. Het bedrijf is onderdeel van het Engelse, beursgenoteerde SIG plc dat al jaren toonaangevend leverancier is op nationale en internationale markten in luchttechniek, binnenafbouw, gevels en isolatie. Binnen de totale SIG groep zijn meer dan 10.000 mensen werkzaam, verdeeld over meer dan 660 vestigingen in Europa en het Midden-Oosten.

In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche en iedereen die daar mee te maken heeft. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden: 

 

Visie en Missie

Visie

We willen mensen helpen om een gezonde, veilige en energiezuinige leef- en werkomgeving te creëren.

Missie

We delen en benutten onze expertise om het binnenklimaat gezonder, veiliger en meer energie-efficiënt te maken. Zodoende dragen wij bij aan een prettige woon- en werkomgeving voor iedereen.

Klantgericht, deskundig, toegankelijk en betrouwbaar... samen met u zoeken we naar de juiste oplossing.