NL EN

Marktproposities

De toegevoegde waarde van SIG Air Handling Nederland komt tot uiting in de drie gekozen marktproposities:
Distributie

Via onze luchttechnische groothandel Air Trade Centre heeft u de beschikking over meer dan 1.000 artikelen die rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn. De artikelen zijn eenvoudig te bestellen via de gebruikersvriendelijke webshop en levering is elke werkdag mogelijk, overal in Nederland. De artikelen van Air Trade Centre kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn tevens op de locatie in Nieuwerkerk a/d IJssel af te halen tussen 07:00 en 17:00 uur.

Projecten

SIG Air Handling Nederland beschikt over zeer ruime kennis & ervaring op het gebied van projectmanagement. We bieden onze klanten passende (totaal)oplossingen die voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van regelgeving, energiemanagement en duurzaamheid. Van advies en ontwerp tot oplevering en aftersales, het gehele traject kan door onze deskundige medewerkers begeleid worden. Verder bieden we de mogelijkheid om in een vroegtijdig ontwerpstadium projectspecifieke oplossingen te testen en te valideren middels onze eigen testfaciliteiten (klimaatkamer, geluidskamer en Luka testopstellingen). Uiteraard zijn we BIM Ready en beschikken we over een zeer uitgebreide Revit database. 

Service

Service, beheer en onderhoud staat binnen SIG Air Handling Nederland hoog in het vaandel. We beschikken over een breed team van deskundige medewerkers die continu bijgeschoold worden om zo aan de huidige én toekomstige klantwensen te voldoen. De service-organisatie kent een landelijke dekking. De gebouwbeheer oplossingen zoals geleverd door HC RT lopen veelal vooruit op de laatste stand der techniek en zorgen voor een uitstekend functioneel beheer zowel op locatie als op afstand.