NL EN

The Curve

IJsselstein | Door: HC KP

HYBRIDAIR klimaateilanden

Projectinformatie

Energielabel A+++

In 2017 is The Curve te IJsselstein opgeleverd. Het pand beschikt over energielabel A+++ en presteert 50% beter dan de EPC vraagt volgens het Bouwbesluit. Door deze hoge energie prestatie-eisen heeft Terberg Totaalinstallaties expliciet gekozen voor producten van HC KP. De klimaatverzorgende, luchttoevoerende, tegen het betonnen dek gemonteerde HYBRIDAIR klimaatplafondeilanden van HC KP passen binnen dit plaatje. Verder wekt het pand volledig zijn eigen stroom op middels zonnepanelen, heeft het pand een mossedumdak en CO2-gestuurde zone-luchtbehandeling.

Zichtbare technische installaties

Doordat er weinig verlaagde plafonds zijn toegepast in het project, zijn de technische installaties goed zichtbaar. Dit resulteert in een transparante, lichte en industriële uitstraling.

Geïntegreerde LED-verlichting

De HYBRIDAIR klimaateilanden zijn, in samenwerking met Trilux, voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Deze ‘integratie-armaturen’ zijn speciaal ontwikkeld voor een naadloze aansluiting in de HYBRIDAIR klimaateilanden van HC KP.

Leveringsomvang

  • Circa 90 HYBRIDAIR units
  • Circa 180 HC KP – Trilux LED-integratie-armaturen
Partners
  • Terberg Totaalinstallaties
Categorie
  • Kantoren (nieuwbouw)
The Curve - IJsselstein
The Curve - IJsselstein
The Curve - IJsselstein
The Curve - IJsselstein
The Curve - IJsselstein
The Curve - IJsselstein

Gerelateerde bedrijven

Klimaatplafonds

HC KP biedt optimale keuzevrijheid door eigen productie en jarenlange kennis en ervaring. Door het toepassen van nieuwe technieken, kostenreducties...

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen