NL EN

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen SIG Air Handling Nederland leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveau's binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

The Curve

Projectplaats: IJsselstein | Door: HC KP

HYBRIDAIR klimaateilanden
LED-integratie-armaturen

Project

Met de levering van klimaateilanden en geïntegreerde LED-integratie-armaturen draagt HC KP succesvol bij aan het behalen van energielabel A+++ voor project The Curve.

Ontdek The Curve

Project

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transparantie uit. Het project betreft twee verschillende locaties met elk hun eigen functie.

Ontdek Gemeente Westland

Gemeente Westland

Projectplaats: Naaldwijk | Door: HC KP - Barcol-Air

Transparant & representatief
Duurzaam & comfortabel

KMSKA

Projectplaats: Antwerpen (B) | Door: Barcol-Air

Speciale meng VAV-units
Opgebouwde BACnet regelaars (plug & play)

Project

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie. Dankzij de speciale meng VAV-units van Barcol-Air worden optimale klimaatomstandigheden gecreëerd voor de waardevolle kunstverzameling van h...

Ontdek KMSKA

Project

Met een BREEAM score van 98,4% is The Edge, gelegen aan de Zuidas van Amsterdam, het meest duurzame gebouw ter wereld. Verschillende divisies van SIG Air Handling Nederland hebben een actieve bijdrage aan deze prestatie geleverd.

Ontdek The Edge

The Edge

Projectplaats: Amsterdam | Door: HC RT - HC KP - HC PS - Barcol-Air

BREEAM score 98,4% (5 sterren)
Meest duurzame gebouw ter wereld

BAS

Projectplaats: Amsterdam | Door: HC KP | Barcol-Air

19.450 m2 klimaatplafond
BREEAM Excellent score (4 sterren)

Project

Succesvolle bijdrage van HC KP aan project BAS (Beethoven | Akzo | Stibbe): levering van 19.450 m² klimaatplafonds inclusief Barcol-Air roosterintegratie, dit alles gemonteerd in een periode met een relatief kort tijdsbestek.

Ontdek BAS

Project

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangspunt bij de renovatie van het pand van Booking.com aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Ontdek Booking.com

Booking.com

Door: Inatherm

Inductie-units op maat
Vraaggestuurde ventilatie op CO2 basis

Erasmus Ziekenhuis

Projectplaats: Rotterdam | Door: Barcol-Air

Uitdagende logistieke afstemming
VAV | CAV | Roosters | Brand-/regelkleppen

Project

Van 2011 - 2016 heeft Barcol-Air componenten voor de bouw van het Erasmus MC in Rotterdam geleverd. Een order die bij Barcol-Air de boeken in is gegaan als de grootste order tot nog toe en waaraan een uitdagend logistiek proces gekoppeld...

Ontdek Erasmus Ziekenhuis

Project

Projectmatige uitwerking conform het concept "Frisse Scholen" resulteert in een duurzame en klimaatvriendelijke installatie met het Luka C keurmerk.

Ontdek Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Projectplaats: Waalwijk | Door: Inatherm

Frisse Scholen-concept
Luchtdichtheidsklasse C

Waterpark Slagharen

Projectplaats: Slagharen | Door: Interland Techniek

Tochtvrije luchtverdeling via energiezuinige oplossing
PvE: luchtkwaliteit, luchttemperatuur en luchtvochtigheid

Project

Tochtvrije luchtverdeling is een vereiste om zwembadbezoekers een aangenaam verblijf te garanderen. Interland Techniek heeft haar specifieke kennis & kunde op het gebied van zwembaden succesvol toegepast bij Aqua Mexicana.

Ontdek Waterpark Slagharen