NL EN

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen SIG Air Handling Nederland leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveau's binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

Maeslantkering

Controlekamer voorzien van optimale klimaatbeheersing

Project

In de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland ligt de Maeslantkering, een stormvloedkering die, als onderdeel van de Nederlandse Deltawerken, als hoofddoel heeft het beschermen van de inwoners van Zuid-Holland.

Ontdek Maeslantkering

Project

Voor de prestigieuze nieuwbouw van het hoofdkantoor van het SEC levert Barcol-Air maar liefst 1.750 VAV-inductie-units.

Ontdek Saudi Electricity Company HQ

Saudi Electricity Company HQ

Riyad - Saoedi-Arabië | Door: Barcol-Air

1.750 VAV-I units

Anne Frank Huis

Amsterdam | Door: Interland Techniek

Speciaal ontworpen plenum

Project

Hoe bescherm je een uniek document met grote historische waarde? Als specialist op het gebied van klimaatbeheersing leverde Interland Techniek voor de vitrinekasten van de Dagboeken van Anne Frank een fraai stukje maatwerk af.

Ontdek Anne Frank Huis

Project

Kantoorgebouw SPARK werd tijdens een grootscheepse renovatie getransformeerd naar een modern en intelligent kantoorgebouw, klaar voor de huurders van de toekomst. 

Ontdek SPARK

SPARK

Amsterdam | Door: HC RT - Barcol-Air - HC KP

Smart Building Technologie

Guesthouse Hotel

Kaatsheuvel | Door: Inatherm

3x LBK met WTW

Project

Dankzij Inatherm zijn de gasten van het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel verzekert van een 5-sterren binnenklimaat. De drie geleverde luchtbehandelingskasten met warmeterugwinning zorgen voor een optimaal comfort.

Ontdek Guesthouse Hotel

Project

Met de levering van klimaateilanden en geïntegreerde LED-integratie-armaturen draagt HC KP succesvol bij aan het behalen van energielabel A+++ voor project The Curve.

Ontdek The Curve

The Curve

IJsselstein | Door: HC KP

HYBRIDAIR klimaateilanden

Gemeente Westland

Naaldwijk | Door: HC KP - Barcol-Air

Transparant & representatief

Project

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transparantie uit. Het project betreft twee verschillende locaties met elk hun eigen functie.

Ontdek Gemeente Westland

Project

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie. Dankzij de speciale meng VAV-units van Barcol-Air worden optimale klimaatomstandigheden gecreëerd voor de waardevolle kunstverzameling van h...

Ontdek KMSKA

KMSKA

Antwerpen (B) | Door: Barcol-Air

Speciale meng VAV-units

The Edge

Amsterdam | Door: HC RT - HC KP - HC PS - Barcol-Air

BREEAM score 98,4% (5 sterren)

Project

Met een BREEAM score van 98,4% is The Edge, gelegen aan de Zuidas van Amsterdam, het meest duurzame gebouw ter wereld. Verschillende divisies van SIG Air Handling Nederland hebben een actieve bijdrage aan deze prestatie geleverd.

Ontdek The Edge

Project

Succesvolle bijdrage van HC KP aan project BAS (Beethoven | Akzo | Stibbe): levering van 19.450 m² klimaatplafonds inclusief Barcol-Air roosterintegratie, dit alles gemonteerd in een periode met een relatief kort tijdsbestek.

Ontdek BAS

BAS

Amsterdam | Door: HC KP | Barcol-Air

19.450 m2 klimaatplafond

Booking.com

Amsterdam | Door: Inatherm

Inductie-units op maat

Project

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangspunt bij de renovatie van het pand van Booking.com aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Ontdek Booking.com

Project

Van 2011 - 2016 heeft Barcol-Air componenten voor de bouw van het Erasmus MC in Rotterdam geleverd. Een order die bij Barcol-Air de boeken in is gegaan als de grootste order tot nog toe en waaraan een uitdagend logistiek proces gekoppeld...

Ontdek Erasmus Ziekenhuis

Erasmus Ziekenhuis

Rotterdam | Door: Barcol-Air

Uitdagende logistieke afstemming

Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Waalwijk | Door: Inatherm

Frisse Scholen-concept

Project

Projectmatige uitwerking conform het concept "Frisse Scholen" resulteert in een duurzame en klimaatvriendelijke installatie met het Luka C keurmerk.

Ontdek Dr. Mollercollege & Walewyc-Mavo

Project

Tochtvrije luchtverdeling is een vereiste om zwembadbezoekers een aangenaam verblijf te garanderen. Interland Techniek heeft haar specifieke kennis & kunde op het gebied van zwembaden succesvol toegepast bij Aqua Mexicana.

Ontdek Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Slagharen | Door: Interland Techniek

Tochtvrije luchtverdeling via energiezuinige oplossing